Tjenester

Jeg bruker tarot- og orakelkort og intuisjon som verktøy for å gi deg mer innsikt på de områdene du ønsker veiledning på. For at du som kunde skal få mest mulig ut av veiledningen har jeg valgt å bruke videomøtetjenesten Skype, men hvis du ønsker kan du velge å få tolkningen skriftlig levert til din e-postadresse, eller over telefon. Ved stor pågang kan det bli litt ventetid. Gi beskjed hvis det haster. Alle tjenester må forhåndsbetales.

Er du usikker på hvordan du skal formulere en problemstilling til veiledningen kan du scrolle videre ned for å lese mer om ulike tema vi kan fokusere på.

30 minutter veiledning

45 minutter veiledning

60 minutter veiledning

30 minutter veiledning

45 minutter veiledning

60 minutter veiledning

Personlig generell lesning

Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv? Jeg tolker hva kortene forteller om din personlighet, hvilke styrker du har og utfordringer du kan jobbe med for personlig vekst.

Spirituell vekst

Ønsker du å vite mer om dine spirituelle evner og hvordan du kan utvikle dem? Jeg kartlegger din unike spirituelle profil og ser konkret på hva du bør fokusere på for vekst og utvikling.

Kjærlighet

Lengter du etter en romantisk partner? Kanskje du allerede har noen i kikkerten? Er du usikker på ditt nåværende forhold? Jeg kan se hva som omgir deg av energier, hva du kan gjøre for å høyne sjansene og hvorvidt du bør satse eller gi slipp.

Karriere/arbeid

Er du i tvil om du er på rett sted? Har du en drøm om å drive med noe annet? Få perspektiv på situasjonen din, innsikt i hvilke muligheter som ligger foran deg, og hvilke steg du kan ta for å nå målene dine.

Åpen veiledning

Passer ikke situasjonen din inn i noen av de andre kategoriene eller er du bare nysgjerrig på hva universet vil at du skal vite? Bestill en åpen veiledning.

Har du spørsmål før du bestiller? Ta kontakt her.