Min spirituelle vei

Jeg har alltid kjent en dragning mot det spirituelle, men aldri følt at jeg kunne prioritere det. Det var alltid noe som var «viktigere» – studier, jobb, å etablere seg som voksen – i tillegg til at jeg følte et press fra omgivelsene om å «passe inn».

De fleste har jo en mening om «det alternative», og mange i min omgangskrets er ateister og svært opptatt av at harde fakta og vitenskap er alt som betyr noe. Det finnes ikke noe mer mellom himmel og jord, og alle som sier noe annet er idioter, ifølge dem.

La det være klart, jeg er også en tilhenger av fakta og vitenskap, tar de vaksinene jeg trenger og finner konspirasjonsteorier om flat earth osv. helt latterlige. Men likevel, plutselig hadde jeg passert 30, fått fast jobb, forlovede og det hele, og tenkte «Hva nå? Er dette alt?» Jeg hadde diffuse smerter i kroppen. Jeg kjente på en rastløshet, som om det manglet «noe» i livet mitt. Men hva var dette «noe»?

I ungdomsårene mine var jeg veldig søkende og hadde en periode hvor jeg kjøpte stabler av bøker med spirituelle tema, tarotkort og krystaller. Disse fant jeg nå fram igjen. Jeg startet å meditere, søkte innover i meg selv og oppdaget at jeg store deler av livet hadde undertrykt ikke bare min åndelige side, men faktisk også meg selv – min personlighet, mine interesser, mine drømmer.

Jeg fikk en spirituell oppvåkning hvor jeg innså at livet består av mer enn å leve opp til forventningene du har med deg utenfra. Jeg ble bevisst på at jeg følger et manus jeg ikke selv har valgt, at jeg har sluttet å lytte til mitt indre og blitt overbevist om at livet kun handler om arbeid, familie og det materielle planet. Dette er selvfølgelig viktige ting, men det finnes også andre ting som er viktige for at vi skal være friske og lykkelige mennesker som føler at livet har mening.

Jeg bestemte meg for begynne å ta meg selv og min egen utvikling på alvor. Jeg startet å gjøre indre arbeid, bearbeide alt grumset som har ligget på lur inni meg altfor lenge. Vonde følelser, stress, angst, sinne – alt dette hadde satt seg som spenninger i kroppen min – og førte til smerter helt fra knærne, hoftene, ryggen og nakken og helt opp i kjeven og ørene. Dette tar lang tid å løse opp i, og jeg går jevnlig til behandling, samtidig som jeg jobber med meg selv, gjør yoga, mediterer og passer på å unngå stress.

Jeg oppdaget også at kontakt med naturen, moder jord og universet, ga meg en glede og en indre ro jeg sårt trengte. Jeg åpnet opp for en verden jeg bare kunne drømme om. Under meditasjonene kunne jeg komme i kontakt med guider, engler, avdøde slektninger og kanskje viktigst, meg selv! Det er ren magi, jeg kan ikke beskrive det på noen annen måte.

Nå ønsker jeg å hjelpe andre med å finne tilbake til seg selv, slik jeg selv har gjort. Derfor har jeg startet Hekseriet. Jeg er en stolt spirituell heks og lysarbeider som ønsker å spre magi og gode vibber ut i verden og bidra på min måte til å gjøre verden til et bedre sted.

Kirsten Lucie

Veileder

Min takk og anbefaling

Jeg har vært så heldig å ha en mentor, en spirituell veileder, som har hjulpet meg utrolig mye med å åpne opp for denne skjulte siden av livet som har blitt så viktig for meg. Hun har motivert meg og veiledet meg til å gi slipp på frykt og starte opp med det jeg virkelig finner meningsfullt, nemlig å selv hjelpe og veilede andre. Uten henne hadde jeg nok aldri turt å starte Hekseriet. Hun heter Ragna Torheim og driver Ragnas Spiritual Corner. Hun er spirituell lærer, skribent, klarsynt, healer og tarotist, i tillegg til at hun er en fantastisk lysarbeider som daglig sprer magi til alle som følger henne. Jeg er henne evig takknemlig og kan ikke få anbefalt henne nok.

keyboard_arrow_up