Velkommen til Hekseriet!

Prisene går opp fra 1. januar 2023

Hurra! En drøm har blitt virkelighet og Hekseriet er åpen for business!

Mitt navn er Kirsten Lucie og jeg er en moderne heks og spirituell veileder. Drømmen min er å hjelpe andre og gi veiledning ved å bruke tarotkort, orakelkort, astrologi og intuisjon. Jeg bruker disse verktøyene hver dag i min personlige spirituelle praksis og får enormt mye ut av det. Det hjelper meg å finne ut av hva som faktisk er viktig for meg, å tørre å være den jeg er og å leve det livet jeg ønsker.

Å lytte til sitt indre, og følge sin intuisjon og indre stemme er nøkkelen til et lykkelig liv, spør du meg. Det ligger et utrolig stort potensiale i vårt indre, og det er så synd at vi ikke bruker det mer. Det er hjerteskjærende å tenke på hvor mange som går gjennom livet og er ulykkelige, eller bare «helt ok». Det skal ikke være sånn! Du er ment å være lykkelig, å ha fred i ditt indre og føle at du er akkurat der du skal være! Se for deg hvordan verden hadde vært om alle hadde følt en dyp indre fred og glede. Det er en verden jeg vil leve i.

Mitt bidrag til en bedre verden ser du her. Jeg startet Hekseriet for å spre lys, glede og magi til alle som vil ta imot. Mitt håp er at du føler deg inspirert og oppløftet av å lese her på sidene mine. Ønsker du veiledning er det bare å ta kontakt! Jeg gleder meg til å hjelpe deg.

Magisk hilsen fra Kirsten Lucie ✨